Prijslijst: dak reiniging & coating of gevelreiniging                      prijzen zijn excl btw

dak reiniging01.jpg
10-8-18-3922.jpg
10-8-18-3922.jpg

DAK REINIGING                                                                                                                                                       Door de jaren heen, krijgen dakpannen veel te verduren. Denk hierbij aan zure regen, mos en korstmos vorming en natuurlijk zwarte aanslag. Door dit alles worden u dakpannen poreus en brokkelen af. Dit is te voorkomen door uw dak te laten reinigen. Dit gebeurd met warm of koud water onder gepaste hoge druk, hierdoor verdwijnen de mossen en aanslag, zodat uw dak er weer schoon en fris uit ziet. Na het reinigen word er altijd een milieuvriendelijke mos en algen doder op uw dak gespoten. Dit gebeurd onder lage druk, om de laatste resten te doden, die in de poriën van u dakpannen zitten.

PRIJS per m2 vanaf € 5.50

 

 

DAK IMPREGNEREN

Het is zeer raadzaam om na het reinigen, uw dak te laten impregneren. Dit om uw dak langer te beschermen tegen onze weersinvloeden. Het impregneermiddel is water afstotend en vuilwerend. Uw dakpannen blijven dus droog, maar blijven wel ademen. Het water parelt af, terwijl het vocht van binnen weg kan.

PRIJS per m2 €6,00

 

 

 

 

 

COATEN VAN UW DAK

Ook kunt u er voor kiezen om uw dak te laten coaten. Dit is een kostenbesparend alternatief op het vernieuwen van uw dakpannen.

Hiermee verlengt u de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk. Deze coating is in diverse kleuren te verkrijgen. Hier een aantal voorbeelden:

Prijs per m2 +/- € 19,95

 

 

 

 

 

GEVELREINIGEN

Uw gevel bepaalt in grote mate de uitstraling van uw woning. Samen met het schilderwerk is de staat van de gevel bepalend voor de uitstraling van een pand.

Gevels vervuilen na verloop van tijd onherroepelijk. De gevel heeft te lijden onder weersinvloeden en menselijke factoren zoals verkeer en industrie.

Door middel van gevelreiniging is het mogelijk een gevel weer te laten stralen. Gevelreiniging is echter zeer specialistisch werk.

Stoom cleanen is de meest eenvoudige manier van reinigen. Dit wordt vaak toegepast om een gevel te reinigen die licht vervuild is. Onder hogedruk wordt heet water tegen de gevel gespoten.

Het warme water lost de vervuiling op, en door de druk wordt het vuil van de gevel afgespoten. Stoom cleanen is niet geschikt voor elk type gevel en vervuiling.

PRIJS per m2 vanaf € 4,50

 

Ons advice : door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

 

 

GEVELIMPREGNEER

Bij het impregnerenwordt een kleurloze vloeistof op de gevel aangebracht. Als deze is opgedroogd, dan is de gevel waterwerend, maar wel ademend. Vocht in de gevel kan er in dampvorm nog uit, terwijl vocht aan de buitenkant wordt geweerd.

Een geïmpregneerde gevel is na een regenbui sneller droog en wordt daardoor minder snel vies dan een poreuze gevel.

PRIJS per m2 vanaf € 5,50

 

 

 

TERRAS REINIGING

PRIJS per m2 vanaf € 3,-

Mos, onkruid of groene aanslag

Als u een nieuw terras aanlegt dan geniet u van de mooie kleur van de bestrating. Echter na verloop van tijd verkleurt dit terras onder invloed van de weersomstandigheden. Ook ontstaat er mos of onkruid en kan er groene of zelfs zwarte aanslag verschijnen. Kortom, het aanzicht van het terras wordt er niet mooier op. Bovendien kan de aanslag ervoor zorgen dat het terras heel erg glad wordt. Dikwijls leidt dit tot glijpartijen met alle gevolgen van dien.

Werkwijze terrasreiniging

Uw terras wordt met heet water onder hogedruk gereinigd, Heet water is milieu vriendelijk en lost het vuil van uw stenen beter op. Heetwater dood het onkruid tot diep in de wortels. Na het reinigen van uw terras wordt alles schoongemaakt zodat uw terras er weer mooi bij ligt.      

Voordelen terrasreiniging

Het reinigen op een professionele manier terras heeft een aantal voordelen:

  • Bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf of woning.

  • Verlenging van de levensduur van uw terras.

  • Tegels blijven langer mooi, zodat u ze minder snel hoeft te vervangen.

  • U voorkomt glijpartijen door gladde aanslag op het terras

 

Het is mogelijk om uw terras aansluitend opnieuw in te vegen met zand. zo lijkt uw bestrating weer als nieuw!

 

 

Wij hanteren een kontante betaling tot €350,-  na betaling ontvangt u een betalingsbewijs met daar op de uitgevoerde werkzaamheden en kosten.